+359.889230624

ЗММ ООД

ЗММ ООД

ЗММ ООД поддържа широка гама от стандартните си дърворежещи инструменти като складова наличност. Това включва инструменти със запоени HW/HS пластини и инструменти с механично закрепени HW/HS пластини и ножове, системи инструменти за производство на прозорци и врати, различни профилни и хобел ножове, разнообразни HW сменяеми обръщаеми пластини и крепежни елементи за фрезовите инструменти. Това най –общо включва  - Фрези за фалц и канали, Фрези за сглобки и снаждания, Фрези профилни, Фрези за хобеловане, Фрези за табли и мебелни врати, Системи инструменти за прозорци и врати, Опашкови и пробивни инструменти, Циркулярни триони и други, включително изработване на инструменти по чертеж или мостра.

От металорежещите инструменти и окомплектовка се предлагат  фрези за метал, райбери ръчни регулеруеми, различни видове въртящи и мъртви центри, втулки преходни, дорници присъединителни и др.

Предлагаме широка гама сервизни услуги за инструменти и окомплектовка. Това включва презаточване на режещите инструменти, подмяна и настройка на механично закрепените елементи в инструментите, възстановяване на инструменти. Прешлайфане на центриращите повърхнини в окомплектовката за металорежещи машини и др.

Инструментите на ЗММ ООД се разработват и конструират съгласно най-новите технологии за производство на инструменти, и се произвеждат от специално избрани и проверявани материали. Тези качествени инструменти осигуряват - оптимална защита срещу нещастни случаи, високо качество на работата и икономия при употребата им.

Tърговската дейност в България осъществяваме чрез изградената голяма дистрибуторска мрежа.

 

Инструментите в каталога са предназначени за браншовете на дървообработването, металообработването и обработката на PVC –профилни системи за прозорци , с цел задоволяване на разнообразните нужди на малки фирми или големи индустриални производства.

Каталози на производителя


Виж всички партньори