+359.889230624

Raider

Raider

Електро- и пневматичните инструменти с марка Raider присъстват на  българския пазар от почти 10 години. В началото гамата на марката включва изключително хоби инструменти, което обаче не се отразява на тяхното качество и технологично равнище, както и на ангажираността на фирмата със сервизното обслужване на тези инструменти в съответствие с наложените в Европа традиции. Предлагането на фирмата покрива практически
целия диапазон от дейности – строителство, дървообработване, металообработване, автотехника и др. Често машините Raider са прекрасно решение за по-малки по обем дейности, при които закупуването на професионален инструмент със значително по-висока цена е нерентабилно. В продуктовата гама не са пропуснати и съответните консумативи, съвместими не само с машините Raider.

Насочена към професионалистите, тази серия машини се отличава на пазара с високото си технологично равнище и качество на изработка. Фирма Евромастер предоставя двугодишно гаранционно сервизно обслужване, следгаранционно обслужване за всичките си електро инструменти.

Гаранция за качеството на машините Raider са притежаваните от тях сертификати за техническа и експлоатационна безопасност (GS), издадени от немския институт за технически контрол TUV Rheinland Product Safety GmbH. Електроинструментите носят и знаците CЕ, с който производителят декларира, че е спазил европейските стандарти за електромагнитна съвместимост, пожарна- и електробезопасност, и СО, за спазване на Наредбата за съществените изисквания и оценяване на съответствието на електрическите съоръжения.

Каталози на производителя


Виж всички партньори